Ladataan...

Ei tiedostoa tässä, yritä uudelleen myöhemmin
Kuukausi maksulla

Toiminimi

Yksityinen elinkeinonharjoittaja

Yksityinen elinkeinonharjoittaja perustamisilmoitus

Euroopan talousalueella asuva yksittäinen henkilö voi toimia yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Täytämme yhdessä asiakkaan kanssa elinkeinoharjoittajan perustamisilmoituksen. Näin varmistat, että perustamislomakkeet ovat täytetty asianmukaisella tavalla. Lisäksi saat ammattitasoista tukea toiminimen perustamista varten.

 • Asiakkaan tulee maksaa erikseen PRH:n käsittelymaksu 60 € (maksettava etukäteen)

 • Aputoiminimen ilmoittaminen: 100 €/aputoiminimi
 • Jos yrittäjä ei asu Suomessa:

  Jos yksityisen elinkeinonharjoittajan pysyvä asuinpaikka on Euroopan Talousalueen ulkopuolella, henkilö tarvitsee Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) luvan toimia yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Euroopan Talousalueen ulkopuolisen asiakkaan tulee maksaa PRH:n lupaa varten hakemusmaksu. HUOM! BusinessAddress.fi ei ole vastuussa, jos PRH ei myönnä asiakkaalle elinkeinoharjoittajan lupaa.

  Elinkeinoharjoitus luvan hakemusmaksu on 120 €.

  Osakeyhtiö PDF

  Paperilomake (PDF)

  Asiakas toimittaa osakeyhtiön perustamislomakkeet PRH:lle itse

  Osakeyhtiön perustamisilmoitus

  Osakeyhtiö syntyy rekisteröimisellä. Rekisteröintiä varten yhtiön on tehtävä perustamisilmoitus. Täytämme asiakkaalle osakeyhtiön perustamisilmoituksen ja kaikki vaadittavat lomakkeet. Näin varmistat, että perustamisilmoitus on täytetty asianmukaisella tavalla. Lisäksi saat ammattitasoista tukea osakeyhtiön perustamista varten. Palveluun sisältyy ilmoitus yhtiön myös Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, työnantajarekisteriin ja ennakkoperintärekisteriin.

  Saat meiltä valmiin paketin kahden työpäivän kuluessa siitä, kun olet toimittanut tarvittavat tiedot asiantuntijallemme.

 • Asiakkaan tulee maksaa erikseen PRH:n käsittelymaksu 380 €, (maksettava etukäteen)

 • Aputoiminimen ilmoittaminen: 100 €/aputoiminimi
 • Jos yrittäjä ei asu Suomessa:

  Jos osakkeiden omistajan pysyvä asuinpaikka on Euroopan Talousalueen ulkopuolella, henkilö tarvitsee Maahanmuuttovirastolta (Migri) luvan toimia yrittäjänä. Euroopan Talousalueen ulkopuolisen asiakkaan tulee maksaa Migri:n lupaa varten hakemusmaksu. HUOM! BusinessAddress.fi ei ole vastuussa, jos Migri ei myönnä asiakkaalle yrittäjän lupaa.

  Kun perustettavan yhtiön omistajana on yritys tai ulkomaalaisia henkilöitä, perustamisdokumentit laaditaan ja toimitetaan PRH:lle paperilla.

  Hakemusmaksu on asiakkaan vastuulla

  Lisätietoja: info@businessaddress.fi

  Osakeyhtiö Online

  BusinessAddress auttaa osakeyhtiön perustamisessa Suomeen. Perustaja saa Y-tunnuksen heti rekisteröinnin jälkeen. Rekisteröinti Suomen patentti- ja rekisterihallituksessa kestää vähintään neljä työpäivää. Uuden yrityksen rekisteröinti verohallintoon voi kestää jopa kolme viikkoa.

  Kun yhtiön omistajat ovat yksityishenkilöitä, osakeyhtiö on yksinkertaisin perustaa verkossa. Yrityksen henkilöillä on oltava suomalaiset henkilötunnukset ja pankkitunnukset. Yhtiö perustetaan ytj.fi -palvelussa yhdessä sovittujen määritysten mukaisesti. Perustamisasiakirjat allekirjoitetaan sähköisesti.
  Lisätietoja: info@businessaddress.fi